Microsoft Cloud Solution Provider

Het CSP-programma van Microsoft geeft je de mogelijkheid om cloud diensten op maandelijkse basis af te nemen via Ekhardt365 Consultancy. Op elk gewenst moment kun je gebruikerslicenties en/of diensten aan- en uitzetten. Of het nu gaat om Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, Microsoft Azure of Enterprise Mobility Security suite (EMS)

Ekhardt365 Consultancy ontneemt u alle zorg bij het implementeren, integreren, managen en hosten van uw business applicaties uit de cloud.  Ekhardt365 Consultancy stelt bedrijven in staat efficiënt en slagvaardig te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te orkestreren en optimaliseren. Uw operaties zullen naadloos gebruik maken van de juiste applicaties en data, op elk device vanaf elke locatie. Zoekt u een Microsoft cloud partner? Neem dan direct contact op!

Adobe Document Cloud Sign Implementatie Partner

Adobe levert als eerste wereldwijd oplossingen die zijn gebaseerd op een open standaard ontwikkeld met industrieleiders in de (CSC) Cloud Signature Consortium. Als voorkeursoplossing voor elektronische handtekeningen van Microsoft biedt Adobe Sign naadloze integratie met Microsoft-applicaties. En met Adobe Acrobat kun je PDF’s maken, bewerken en delen in Microsoft 365, Teams, Dynamics en meer.

Maximaliseer de efficiëntie met intuïtieve Adobe- en Microsoft-integraties. Met pre-built, native integraties kun je Adobe en Microsoft combineren, zodat je teams de applicaties die ze dagelijks gebruiken beter kunnen benutten — en ze overal meer kunnen doen.

Templafy
Implementatie Partner

Templafy is een pionier op het gebied van content enablement, met een unieke infrastructuur die de prestaties van iedere organisatie actief verbetert dankzij gekoppelde content. Templafy is onmisbaar voor business enablement en wordt geïntegreerd in de workflow van iedere medewerker. Het platform verbetert de ervaring van eindgebruikers, brengt medewerkers

op één lijn en zorgt dat mensen sneller hoogwaardige content kunnen creëren die in lijn is met de huisstijl. Content enablement door Templafy opent de deur naar het werk van de toekomst.